gardalogopng

Om oss - Garda Alarm

Garda Alarm är ett svenskt aktiebolag som grundades år 2012. Genom åren har vi vuxit till en av branschens större aktörer som idag har tiotusentals kunder i Sverige. Vi är en polisgodkänd larminstallatör med god kreditvärdighet, och våra produkter är SBSC-certifierade samt rekommenderad av SSF.

Vårt affärskoncept bygger på att utmana marknadstrenden att larmkunder ska hyra sina larm, när de istället kan köpa hela larmsystemet. Hos Garda Alarm äger du ditt larm och du väljer själv vilka tjänster du vill abonnera på, det kallar vi valfrihet.

Vår vision 
Vi har visionen att en dag vara det självklara valet när det kommer till hemlarm. Detta genom att fortsätta att erbjuda låga priser och hög kvalité på både larmsystem och tjänster. Våra medarbetare ska ha en hög kompetens och alltid ha kunden i fokus.

lovestadpress

Lövestad Larmcentral

Vi samarbetar med Lövestad Larmcentral som är en rikstäckande auktoriserad och certifierad larmcentral. De arbetar oberoende och samarbetar med bevakningsbolag över hela landet. För att läsa mer om Lövestads certifieringar och vad som ingår i dessa kan du klicka här.